X
Problemen met bewegen - Caretomove.nl Centrum voor bewegingsdiagnostiek en behandeling

 

Informatie over specifieke aandoeningen en platvoet

 

Het is voor u als cliënt van Care to Move belangrijk te beschikken over goede, betrouwbare informatie over de aandoening zoals bijvoorbeeld een platvoet die u heeft of waaraan gedacht wordt. Er is veel verschil in informatie over bv. rugpijn, hernia, scoliose maar ook over kniepijn en artrose te krijgen, die echter niet altijd aan de eisen van juistheid en toepasbaarheid voldoet. Om die reden heeft Care to Move hier informatie over aandoeningen verzameld die door ons als waardevol worden beoordeeld of we zelf hebben opgesteld. We pogen deze  regelmatig bij te werken en vernieuwde kennis en kunde toe te voegen, die ook bij internationale organisaties gecheckt kan worden. 

 

 

Anatomie-Caretomove.nl

Orthopedie gaat niet alleen over “botten”! In de onderlinge samenhang tussen het skelet en de gewrichten metspieren, pezen, zenuwen en de voor de houding zo belangrijke tussenwervelschijven zit de kracht van gezond bewegen.

Maar in de samenhang kan er al in de jeugd iets misgaan, waardoor er op later leeftijd klachten gaan ontwikkelen. Vooral pijn is een zeer veelvoorkomend symptoom, dat er in die samenwerking iets mis ging.

Aan de orthopeed de taak de oorzaak van de pijnklacht boven water te krijgen.

Veel van onderstaande informatie komt overeen met wat de Nederlandse Orthopedische Vereniging op haar site onderschrijft.

Bij Care to Move kijken we ook naar goede informatie van grote internationale societies, waar onze orthopeden lid van zijn. Zoals voor voet en enkelklachten de Amerikaanse Foot and Ankle Society en voor de houdings-en rugproblemen de Europese club, die de niet operatieve behandelingen voor op zetten, de SOSORT

Aandoeningen- Caretomove.nl

U kunt hier informatie vinden over de volgende aandoeningen door te klikken op de naam van de aandoening:

 

 

OVER ONS

Wij geloven in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit en het bereiken van volledige tevredenheid van onze patiënten door de gecombineerde inspanningen van ons uitstekende team.

 

Wachttijden: de wachttijd voor de polikliniek bedraagt 1 dag.

Wachttijd download NZa: Wachttijdregistratie

 

LOCATIE

Polikliniek Care to Move
Keulenstraat 8-c
7418 ET Deventer
 

BEL 0570-760450