X
Problemen met bewegen - Caretomove.nl Centrum voor bewegingsdiagnostiek en behandeling

 

 

Orthopedische hulpmiddelen

Als service aan u heeft Care to Move met een aantal leveranciers van hulpmiddelen afgesproken dat bij ons een kleine hoeveelheid van veelgebruikte en kwalitatief hoogwaardige middelen op voorraad staat. Daardoor is een dergelijk hulpmiddel direct voor u beschikbaar als dat nodig is.

Betaling va de hulpmiddelen gaat buiten Care to Move om en wordt via een eenmalige machtiging geregeld.

 

 

Caretomove.nl Vaco Cast

 

Caretomove.nl alternatief voor een onderbeengips

Vacocast. Deze walker kan worden gebruikt als alternatief voor een onderbeengips. het werkt op basis van een vacuumkussen, waarmee de voet en enkel goed gefixeerd kan worden in neutrale stand. Indien gewenst kan er op gelopen worden.

Het grootste voordeel ten opzichte van gips is de afneembaarheid zodat u ook eens kunt douchen….

Caretomove.nl Vaco pedes - Deventer

Caretomove.nl korte walker voor voet.

 

Vacopedes. Deze korte walker kan worden ingezet na voetoperaties of bij breuken van de voetbeenderen. het principe is gelijk aan dat van de Vacocast maar de schoen is iets luxer uitgevoerd en kent meer mogelijkheden voor aanpassing.


Vacoankle. De Vacoankle is een stevige enkelbrace die kan worden ingezet bij enkel verzwikkingen en verstuikingen. Ook deze brace is gebaseerd op de vacuumkorrelsystemen waar Vacopedes en Vacocast mee zijn uitgerust.

 

 Iceband. Een koude applicatie syteem dat helemaal toegespitst is op de enkel, vaak opnieuw te gebruiken en met een goede passing. Wordt geleverd met twee koudepakkingen per set.

 

 

OVER ONS

Wij geloven in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit en het bereiken van volledige tevredenheid van onze patiënten door de gecombineerde inspanningen van ons uitstekende team.

 

Wachttijden: de wachttijd voor de polikliniek bedraagt 1 dag.

Wachttijd download NZa: Wachttijdregistratie

 

LOCATIE

Polikliniek Care to Move
Keulenstraat 8-c
7418 ET Deventer
 

BEL 0570-760450