X
Problemen met bewegen - Caretomove.nl Centrum voor bewegingsdiagnostiek en behandeling

 

 

Als patient hebt u rechten, maar ook plichten.

 

U hebt het recht op een goede behandeling, een nette bejegening, een goede uitleg en duidelijke instructies. Veel van die instructies vindt u op deze website, maar uw arts kan en zal u nader informeren over uw specifieke situatie.

 

 

 

Als patiënt dient u mee te werken aan uw eigen genezing. Het weer goed en gezond gaan bewegen en werken aan uw houding en u bewust worden van de genezingskracht, die u zelf kan aanleveren zijn vaak belangrijker dan een “behandeling”. Daarom moet u zich houden aan de instructies die de arts, de fysio- of oefentherapeut  u geeft om de kans op een goed herstel zo groot mogelijk te maken. Orthopedische problemen doen er vaak vele jaren over voor ze klachten geven. Voor herstel op niet operatieve wijze is vertrouwen in eigen kunnen en de aangeboden hulp nodig. Maar ook een geduldige inzet van uw bewegingsstelsel. 

 

Daarnaast bent u er verantwoordelijk voor dat er voor de consultaties bij Care to Move wordt betaald. Meestal zal uw verzekering een deel aan u vergoeden. Leest u de algemene voorwaarden voordat u een afspraak maakt, dan weet u wat er van iedereen wordt verwacht.

 

 

OVER ONS

Wij geloven in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit en het bereiken van volledige tevredenheid van onze patiënten door de gecombineerde inspanningen van ons uitstekende team.

 

Wachttijden: de wachttijd voor de polikliniek bedraagt 1 dag.

Wachttijd download NZa: Wachttijdregistratie

 

LOCATIE

Polikliniek Care to Move
Keulenstraat 8-c
7418 ET Deventer
 

BEL 0570-760450