X
Problemen met bewegen - Caretomove.nl Centrum voor bewegingsdiagnostiek en behandeling
Hét adres voor klachten van rug, voet, enkel, knie en been

 

Care to Move, Centrum voor bewegingsdiagnostiek en behandeling, is een centrum waar u terecht kunt met alle klachten die voortkomen uit uw houding en die optreden tijdens het bewegen. Wij werken voor alle leeftijden, dus ook kinderen zijn van harte welkom. Wij richten ons vooral op problemen met lopen, staan en zitten. Dit soort problemen kunnen voortkomen uit rug, heup, knie, enkel en voet. Daarbij gaat het om pijn bij bewegen, evenwichtsstoornissen en bewegingsbeperkingen. Deze problemen kunnen spontaan ontstaan, door een letsel of ongeval of na een operatief ingrijpen. In tegenstelling tot in de meeste ziekenhuizen wordt ook veel aandacht geschonken aan de werking van uw spieren en de onderlinge samenwerking van de verschillende spiergroepen.
Omdat we bij de beoordeling van uw klachten zowel de botten als de gewrichten en de spieren willen betrekken is het noodzakelijk dat we meerdere disciplines bij het onderzoek betrekken. Dat betekent dat we bij uw eerste bezoek bijna altijd een orthopeed en een fysiotherapeut voor de beoordeling van uw klachten inzetten. Deze gecombineerde aanpak zorgt voor een uitgebreider diagnostiek en een duidelijker plan van aanpak.

We nemen uitgebreid de tijd voor u. U bent bij de eerste beoordeling vaak een half uur bij de orthopeed en aansluitend een half uur bij de fysiotherapeut bezig om een volledige intake te doen. Volgende bezoeken worden gepland indien daar de noodzaak toe bestaat. Zodra de oorzaak van uw klachten duidelijk is wordt een behandelplan opgesteld en kan de behandeling aanvangen. De behandeling kunnen wij in de meeste gevallen zelf uitvoeren. Bij de behandeling van orthopedische aandoeningen staan conservatieve (dus niet operatieve) behandelopties voorop. Wij zullen dus altijd eerst proberen uw probleem zonder operatie te verhelpen.

Als u gebruik wilt maken van onze services kunt u het beste een verwijsbrief vragen aan uw huisarts, jeugdarts of bedrijfsarts.

Wij zijn ook te vinden via Kiesvoorjezorg.nl

 

Caretomove.nl - Kies voor je zorg

 

 

 

 

 

OVER ONS

Wij geloven in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit en het bereiken van volledige tevredenheid van onze patiënten door de gecombineerde inspanningen van ons uitstekende team.

 

Wachttijden: de wachttijd voor de polikliniek bedraagt 1 dag.

Wachttijd download NZa: Wachttijdregistratie

 

LOCATIE

Polikliniek Care to Move
Keulenstraat 8-c
7418 ET Deventer
 

BEL 0570-760450