X
Problemen met bewegen - Caretomove.nl Centrum voor bewegingsdiagnostiek en behandeling


Afspraak maken?

 

Na verwijzing door uw huisarts of bedrijfsarts kunt u een afspraak maken via ons telefoonnummer 0570-760450 Uw huisarts of bedrijfsarts kan natuurlijk ook een afspraak voor u maken. Het is belangrijk dat u de eerste keer dat u komt de volgende zaken meebrengt:

– Geldig legitimatiebewijs
– Verwijsbrief van uw huisarts of bedrijfsarts


 

Bij aankomst op de polikliniek kunt u plaatsnemen in de wachtkamer, vanwaar u wordt opgehaald door uw behandelaar. U kunt bij ons terecht na een afspraak. We werken zonder wachtlijst, dat betekent dat u bij ons binnen een week terecht kunt. Voor eventuele operaties hebben we een korte wachttijd. De datum voor een eventuele ingreep wordt in overleg met u vastgesteld en gepland.

Als u problemen ondervindt, bel dan met ons kantoor. Wij regelen voor u dat u uw arts zo spoedig mogelijk kunt zien. Onze openingstijden zijn van 8:00 tot 16:30 uur, maandag tot en met donderdag.

 

Om een afspraak te maken tijdens de spreekuren van uw arts, belt u ons op:

Als u niet in staat bent om op uw afspraak te verschijnen, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten. Onze artsen doen er alles aan om hun afspraken op schema te houden. Er kunnen zich echter altijd noodgevallen voordoen waardoor dit soms niet mogelijk is. In zo’n geval zullen wij er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken.

 

Als zich een noodsituatie voordoet en u wilt tijdens kantooruren contact opnemen met uw arts, bel ons dan. Onze op afroep beschikbare chirurgen zijn te allen tijde beschikbaar om u te helpen.

 

 

OVER ONS

Wij geloven in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit en het bereiken van volledige tevredenheid van onze patiënten door de gecombineerde inspanningen van ons uitstekende team.

 

Wachttijden: de wachttijd voor de polikliniek bedraagt 1 dag.

Wachttijd download NZa: Wachttijdregistratie

 

LOCATIE

Polikliniek Care to Move
Keulenstraat 8-c
7418 ET Deventer
 

BEL 0570-760450