X
Responsive image

 


Kwaliteitsgegevens betreffende de behandelaars

 

Het is altijd heel moeilijk aan te geven wat kwaliteit is. Bij Care to Move proberen we zo veel mogelijk aspecten mee te nemen en te openbaren om inzicht te geven aan eenieder die dat wil weten.

Het eerste consult duurt 30 minuten om een goede intake mogelijk te maken, de vervolgconsulten duren steeds 15 minuten.

Care to Move maakt gebruik van de diensten van twee ervaren orthopedisch chirurgen. De informatie die u hier vindt is hun persoonlijke kwaliteitsinformatie.

De kwaliteit van de geboden zorg wordt gemeten middels uitkomstanalyse en patiënttevredenheidsanalyse. Daarnaast vindt u informatie op Zorgkaart Nederland.

 

 

R. van Erve:

Voor 2012 was Van Erve algemeen orthopeed in het Deventer Ziekenhuis. In die functie deed hij zeer veel ingrepen en heeft hij een grote ervaring opgebouwd in de orthopedie.

In 2012 werden op een totaal van 573 patienten 64 chirurgische ingrepen aan voet en enkel uitgevoerd.
Dit is een bekend complicatiegevoelig operatiegebied. Alle ingrepen werden uitgevoerd in dagbehandeling.

Percentage complicaties in voetchirurgie 2012: 1,5% (1 infectie in 64 ingrepen),
Percentage wondgenezingsstoornissen voetchirurgie 2012: 7,8% (5 hechtinggranulomen op 64 ingrepen)
Alle overige ingrepen verliepen ongestoord en de genezing was eveneens ongestoord.

In de periode sept 2013-dec 2014 werden 32 ingrepen gedaan waarvan 3 met een complicatie, eenmaal een zenuwletsel, eenmaal een diepe en eenmaal een oppervlakkige infectie. Bij twee patienten ontstond een pseudarthrose in plaats van een artrodese (het percentage complicaties bij ingrepen ligt dus op 9,5%). het totaal aantal nieuwe patienten dat in die periode op de polikliniek werd gezien bedraagt 323.

 

P van Loon:

In 2014 startte P van Loon als orthopedisch chirurg bij Care to Move. Hij richt zich op de conservatieve behandeling van wervelkolomdeformiteiten.

Vanaf 1985 tot 2007 heeft van Loon de wevelkolomchirurgie in het Rijnstate Ziekenhuis te Arnhem vormgegeven. Daarna is hij als algemeen orthopedisch chirurg met aandachtsgebied wervelkolom werkzaam geweest in Doetinchem, Winschoten en Apeldoorn.

 

 

OVER ONS

Wij geloven in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit en het bereiken van volledige tevredenheid van onze patiënten door de gecombineerde inspanningen van ons uitstekende team.

 

Wachttijden: de wachttijd voor de polikliniek bedraagt 1 dag.

Wachttijd download NZa: Wachttijdregistratie

 

LOCATIE

Polikliniek Care to Move
Keulenstraat 8-c
7418 ET Deventer
 

BEL 0570-760450