X
Responsive image

 

Medisch onderwijs

 

Care to Move, Centrum voor houdings-en bewegingsdiagnostiek en behandeling is een Zelfstandig Behandel Centrum dat met haar orthopedisch chirurgen aan een aantal verschillende educatieve programma’s meedoet  op het gebied van de orthopedie en fysiotherapie.

 

Houding Netwerk Nederland, waar onze orthopeed Piet van Loon mede-oprichter van is, verzorgt geaccrediteerde cursus voor KNGF en VvOCM en jeugdartsen , waarin de visie en de werkwijze van Care to Move verwerkt is. 
  
De afgelopen jaren hebben we verschillende bijeenkomsten georganiseerd met fysiotherapeuten, oefentherapeuten of podotherapeuten/ podologen om hen met de nieuwe inzichten rond houdingsproblemen en daaraan gekoppelde klachten kennis te laten maken. Hierdoor zijn goede samenwerkingsverbanden met deze beroepsgroepen in de regio ontstaan.

 

Regelmatig voorzien we onze website van relevante medische informatie of vrij beschikbaar cursus materiaal, die u kunt aanwenden voor zelfstudie.  

Bijvoorbeeld:

 Coalitio tarsi een ondergewaardeerde aandoening. (Powerpoint download)

Responsive image

 

 

OVER ONS

Wij geloven in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit en het bereiken van volledige tevredenheid van onze patiënten door de gecombineerde inspanningen van ons uitstekende team.

 

Wachttijden: de wachttijd voor de polikliniek bedraagt 1 dag.

Wachttijd download NZa: Wachttijdregistratie

 

LOCATIE

Polikliniek Care to Move
Keulenstraat 8-c
7418 ET Deventer
 

BEL 0570-760450