X

Caretomove.nl Specialist kinderorthopedie Deventer


Wie zijn wij?

 

Care to Move, Centrum voor houdings- en bewegingsdiagnostiek en behandeling is een uniek centrum voor Orthopedie in de regio Midden en -Oost Nederland. Maar door onze werkwijze en samenwerking met in houding geschoolde therapeuten en instrumentmakers trekken we ook landelijk patiënten aan voor de behandeling van houdingsproblemen ( scoliose en kyfose) en klachten op het gebied van bewegen. 

De diensten die wij aanbieden onderscheiden zich in het vakmanschap en onze betrokkenheid. Wij geloven in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit en het bereiken van volledige tevredenheid van onze patiënten.

Onze eerste voorkeur gaat uit naar conservatieve, dus niet operatieve behandelingen, die er in de Orthopedie voorhanden zijn. Dat is anders dan in het ziekenhuis, waar de Orthopedie zich zo veel mogelijk met operatieve behandelingen is gaan bezighouden.

Wij werken nauw samen met vakmensen uit de orthopedische schoenmakerij, de orthopedische instrumentmakers en podologen/ podotherapeuten.

Wij vormen een team van toegewijde specialisten op het gebied van de Orthopedie, die samen met vakkundige therapeuten en technici , die onze behandelvormen uitvoeren, ons volledig inzetten voor de oplossing van uw probleem met uw houding en het bewegen.

 

 

Caretomove.nl - Dr. R.H.G.P. van Erve

DR. R.H.G.P. VAN ERVE


Orthopedisch Chirurg

Dr van Erve is opgeleid in Nijmegen, Groningen en Deventer en is sinds 2000 als orthopedisch chirurg werkzaam. Hij heeft tot eind 2011 in het Deventer Ziekenhuis gewerkt als algemeen orthopeed met als aandachtsgebied kinderorthopedie, voet en enkel en revisiechirurgie. 

 

Vanaf december 2011 tot september 2013 heeft hij zich bij Beter Lopen volledig toegelegd op de diagnostiek en behandeling van loopstoornissen. 

 

Vanaf 1 september 2013 werkt hij bij Care to Move. Naast zijn werk bij Care to Move werkt dr van Erve ook als medisch adviseur in letselschade en verwijtbaarheidszaken en als orthopedisch expert voor arbeidsongeschiktheids- en ongevallenverzekeringen. Van februari…

 

Caretomove.nl - P.J.M. VAN LOON

P.J.M. VAN LOON


Orthopedisch Chirurg

De orthopeed Piet van Loon is opgeleid in het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Hij is naast zeer ervaren met gewrichtsproblematiek zoals artrose, gespecialiseerd in wervelkolomproblematiek en de houdingsstoornissen, die je als kind in de groei makkelijk oploopt. Want door zeer veel en vaak verkeerd zitten kan een verkeerde houding ontstaan er veel rug-en nekpijnklachten. Hij heeft 17 jaar in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem naast de brede orthopedie de correctie-operaties voor de scoliose en kyfose uitgevoerd, voor hij zich geheel ging wijden aan de niet-operatieve behandelingen van slechte houdingen en de gevolgen daarvan. Vanaf 2008 is hij ook wetenschappelijk bezig geweest met onderzoek naar oorzaken van rugverkrommingen en het ontwikkelen van goede, niet operatieve behandelingen. Vooral het in de jeugd weer “uitlijnen” van de zo belangrijke wervelkolom met de door hem ontwikkelde TLI- brace is door internationale aandacht en waardering nu in Nederland bij Care to Move mogelijk geworden.
Vanuit Care to Move is van Loon met steun van hoogleraren en bezorgde artsen en paramedici Houding Netwerk Nederland gaan oprichten. Onze jeugd verdient beter en heeft behoefte aan goede preventie!

 

 

 

 

 

OVER ONS

Wij geloven in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit en het bereiken van volledige tevredenheid van onze patiënten door de gecombineerde inspanningen van ons uitstekende team.

 

Wachttijden: de wachttijd voor de polikliniek bedraagt 1 dag.

Wachttijd download NZa: Wachttijdregistratie

 

LOCATIE

Polikliniek Care to Move
Keulenstraat 8-c
7418 ET Deventer
 

BEL 0570-760450