X
Responsive image

 

Hieronder leest u enkele reacties van onze patienten.

 

 

Klik op de onderstaande titels om de ervaringen te lezen. (uitvouwen)

Geachte dr. van Erve,

Graag bedank ik u voor de uitgebreide beschrijving van uw diagnose/ anamnese/ adviezen en t.g.v. daarvan uw vervolg plan van aanpak. Ik waardeer uw benadering en zorgvuldige omschrijving - wat voor zowel de neurochirurg alsook voor de vaatchirurg prettig zal zijn.

Mijn huisarts sprak zijn waardering uit en gaf aan uw aanpak niet eerder te hebben meegemaakt. Ik had hem het artikel van Care to Move in 'Zorg voor beweging 2015' laten lezen. Hij gaf aan begrip te hebben voor uw aanleiding op deze wijze te gaan werken (Care to Move) en noemde het knelpunt 'invloed Zorgverzekeraars' ook binnen de huisartsenpraktijk als 'groot' te ervaren.

Met vriendelijke groet,
Een zeer tevreden patient.
Erg fijn dat Dr. v. Erve een eigen praktijk heeft geopend in Deventer. Hij werkt doortastend, uitermate professioneel en is scherp van blik. Daarbij werkt hij samen met een zeer professioneel operatie-team. Bijna jammer dat je eigenlijk moet zeggen ‘Ik hoop ze nooit meer te zien’ !  Een arts die tijd aandacht geeft aan zijn klanten. Op een rustige maar buitengewoon deskundige manier wat uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben door externe oorzaken lang moeten wachten op de behandeling, maar dit wachten is zeer ruim beloond. Bij deze instelling ben je voor 100% klant. Wat een gigantisch verschil met de behandeling en verzorging in een groot ziekenhuis. Geweldige vriendelijke arts. Neemt tijd voor de patiënt,luistert goed na de klacht. Stelt goede diagnose. Ben geopereerd aan mijn beide kuitspieren. In Zoetermeer. Was nog nooit eerder geopereerd was dus erg bang. Maar wat een geweldig team medewerkers allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Stelden mij erg op mij gemak. Bedankt voor de goede zorg De operatie was in Zoetermeer, dus 137 km rijden maar de instelling was top, en het personeel echt super! Ik voelde me er echt op mijn gemak, lekker relax! De sfeer is er ontspannen,met een fleugje humor……echt Top! Orthopeed de heer van Erve is een zeer bekwame, van kennis wetende vriendelijke man en goede professional binnen zijn vak! Hij weet met behulp van zijn expertise, zijn bevlogenheid voor orthopedie en de mens duidelijk weer te geven wat er aan mankeert en wat een correcte plan van aanpak zal zijn. Daarnaast werkt hij nauw samen met fysiotherapeuten en overige disciplines om zo (wanneer nodig) een brede diagnostiek te kunnen bieden. Wanneer op zoek naar de juiste orthopeed, ga naar de heer van Erve!
Ik ken dokter van Erve al als orthopeed van het Deventer Ziekenhuis en daarna bij Beter Lopen. Nu met Care to Move. Wat een groot voordeel is tussen een ziekenhuis en Care to Move is snelheid/wachttijd. Niks lange wachtlijsten voor eerste bezoek, start eventuele behandeling. Als patiënt met klachten bij het lopen weet je dus heel snel wat er aan de hand is en wat de behandelopties zijn. Tevens werkt hij samen met een fysiotherapeut wat in mijn geval een zeer goed behandelplan heeft opgeleverd. En als de fysiotherapeut de orthopeed nodig heeft hoef je niet eerst weer weken te wachten op een afspraak. Kortom een zelfstandig behandelcentrum heeft voor een patiënt grote voordelen. Bovendien wordt het gewoon vergoed door de zorgverzekeraars.
Dag Dhr van Erve nog bedankt voor de goede zorg die ik van u heb gekregen tijdens de voetoperaties. Inmiddels gaat het best goed voet is af en toe nog wel dik maar dan doe ik te veel Ben ook weer een paar uurtjes met werken begonnen wat lichte werkzaamheden maar het gaat best goed Ik ben blij nu hoe het is gegaan en nu weer opbouwen voelt heerlijk weer .De fischiotherapie helpt goed ook bij de opbouw .Dank u wel voor het resultaat
Toen Dr. Van Erve mijn vertelde dat mijn niet functionerende grote teen geopereerd kon worden en dat ik, na fysiotherapie, waarschijnlijk weer “gewoon”zou kunnen lopen, was ik (zeer)sceptisch. Ik had immers al meer dan 25 jaar deze klacht en specialisten beweerden telkens dat “er niets aan te doen viel”. Toch wil ik iedereen Dr. Van Erve aanbevelen: hij nam mij serieus, bestudeerde mijn dossier (en mijn voet) aandachtig, zocht alles voor mij uit en bood mij zijn plan van aanpak aan: een operatie in Zoetermeer! Het was even schikken maar het is absoluut de moeite waard om er de afstand voor af te leggen. De voorzieningen zijn ultra modern, het team is zeer ervaren en professioneel en stelde mij meteen op mijn gemak. Alles wordt in detail uitgelegd en er wordt voordurend op u gelet in een ontspannen sfeer. Dr. van Erve is absoluut een expert in zijn vak en toch “lekker gewoon” door zijn warme persoonlijkheid. Ik durf gerust te zeggen dat Dr. Van Erve mij meer dan mijn mobiliteit terug gegeven heeft. De datum van mijn operatie symboliseert in alle opzichten één nieuwe begin. Als u op zoek bent naar de beste orthopedisch chirurg, maak in ieder geval eerst een afspraak met dr. van Erve.


rug, voet en enkel problemen, orthopedie - Caretomove.nl Deventer

 

 

OVER ONS

Wij geloven in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit en het bereiken van volledige tevredenheid van onze patiënten door de gecombineerde inspanningen van ons uitstekende team.

 

Wachttijden: de wachttijd voor de polikliniek bedraagt 1 dag.

Wachttijd download NZa: Wachttijdregistratie

 

LOCATIE

Polikliniek Care to Move
Keulenstraat 8-c
7418 ET Deventer
 

BEL 0570-760450